maxpro-Untuk kecerdasan Minda

RUMUSAN HOMEOPATHY: MAXPRO – Untuk kecerdasan minda

maxpro
RM 15.00 (300 biji)

Rumusan Homeopathy Untuk Kecerdasan Minda ..Homeopathic IQ, EQ dan SQ Booster.. FORMULA TERKINI PEMAKANAN SEL OTAK DAN MERANGSANG MINDA ! BERITA BAIK UNTUK :…. IBU-IBU HAMIL…. PELAJAR TADIKA…. PELAJAR SEKOLAH RENDAH DAN MENENGAH…. PELAJAR – PELAJAR KOLEJ…. PENUNTUT-PENUNTUT UNIVERSITI…. PELAJAR-PELAJAR TAHFIZ AL-QUR’AN DAN YANG BERKAITAN…..

AHLI PROFESIONAL….


maxpro ialah hasil gabungan garam mineral (bio-chemic salt) dan beberapa penawar rumusan Homeopathy tanpa dadah dan kesan sampingan yang telah melalui pelbagai kajian klinikal di seluruh dunia.

maxpro Rumusan Homeopathy ini telah di akui keberkesanan untuk mempertingkatkan kekurangan atau kemerosotan pada kualiti kesihatan seseorang dan menjana minda yang cergas dan produktif.

maxpro dibuat dari tumbuhan dan mineral seni ‘Bio-Chemic’ yang telah diperhaluskan serta mempunyai rasa yang manis. Dengan proses inorganic di dalam minda mampu membuat perubahan kepada anda dan anak-anak anda. InsyaAllah maxpro berfungsi melegakan keletihan dan memberi kepintaran kepada minda, hilang bebal otak, menguatkan daya ingatan dan memulihkan gangguan dan ketenangan minda.

Digunakan secara rumusan Homeopathy sebagai makanan kesihatan untuk membantu meningkatkan kecergasan mental dan fizikal serta melegakan keletihan saraf, lemah daya tumpu (concentration), daya ingatan (memory), tegang fikiran (stress), gugup (anxiety), gementar (nervous) dan menambah tenaga.

Semua penawar Homeopathy di impot dari luar Negara seperti ….England…., ….Jerman.., ..Pakistan…. dan ….India….. Dalam Keadaan bagaimana pun, dispensing penawar Homeopathy adalah selamat kerana tiada kandungan dadah dan urusan ini boleh di rujuk kepada BAHAGIAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN, PUSAT RACUN NEGARA atau KEMENTERIAN KESIHATAN ….MALAYSIA…..

Homeopathy  telah diiktirafkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia pada 13hb November 2000, mempunyai tanggungjawab untuk merealisasikan VISI KESIHATAN MALAYSIA. Visi ini menyatakan bahawa ….Malaysia…. akan menjadi negara yang mempunyai individu, keluarga dan komuniti yang sihat.
Perlu diingat bahawa perubatan Homeopathy ini bukan perubatan tradisional (bukan perubatan herba) atau perubatan moden yang lain.

RAHSIA KECERDASAN MINDA DAN KECERGASAN FIZIKAL. ….

.. ..MAXPRO RUMUSAN HOMEOPATHY UNTUK KEBAIKAN MINDA DAN FIZIKAL ANDA DAN ANAK-ANAK ANDA.

MAXPRO amat baik diamalkan oleh semua peringkat usia daripada bayi, kanak-kanak, remaja, orang dewasa, orang-oarang tua dan orang sakit sebagai makanan tambahan kesihatan…..

Kehidupan yang sihat dan sempurna bermula dari minda yang cerdas dan sihat. Hargailah peluang keemasan ini demi mengekalkan kesejahteraan hidup dan nikmatilah keajaibannya..insyaallah.

ANDA DI SYORKAN MENCUBA MAXPRO….

RELAX DAN BERTENAGA

Semua insan mempunyai minda yang sama rata kecuali yang dianugerahkan oleh tuhan dan mempunyai IQ yang tinggi semenjak di lahirkan. Kita sering terlupa untuk “membaja” otak kita yang kepenatan, sedangkan kita sering membeli baju yang cantik dan mahal untuk menghiasi tubuh kita. Kehidupan yang sihat dan sempurna bermula dari minda yang cerdas dan sihat. ….
Hargailah peluang keemasan ini demi mengekalkan kesejahteraan hidup dan nikmatilah keajaibannya.

Kesan Positifnya Ialah : Lebih bertenaga dan berstamina waktu pagi Memberi kesegaran waktu belajar dan kurang mengantuk Pulih dari gugup, gementar dan sebagainya Elok diamalkan secara berterusan DAPATKAN MAXPRO SEKARANG….

Anda Di Galak Makan antara 3 hingga 6 bulan untuk kesan yang lebih positif ..TIADA KESAN SAMPINGAN .. ..TIADA KANDUNGAN DADAH.. ..TIADA BAHAN KIMIA.. ..DAN SELAMAT DIGUNAKAN 100% SERTA TIADA KETAGIHAN.. .. ..

Semoga Anda Cergas Dan Sihat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: