Phytolacca Americana 3 in 1


Turunkan berat badan secara semulajadi

Salam sejahtera,

Ramai yang bertanya, mengapa dah pelbagai produk dicuba tetapi masih lagi berlakunya kejap turun dan kejap naik berat badan kita dalam ertikata tidak kekal lama.

Masalah ini berlaku disebabkan faktor matabolisme yang tidak seimbang dan kurang aktiviti riadah serta pengetahuan makanan seimbang yang diamalkan ditambah lagi dengan produk yang bersifat sementara menahan selera makan sahaja bukanya bersifat holistik.

Oleh itu dalam perubatan homeopathy ia bukan bersifat sementara tetapi mengurangkan berat badan secara tetap dalam masa yang relatif munasabah. Bukannya kesan segera tetapi hasilnya sementara sahaja.

Phytolacca Americana 3 in 1 adalah sejenis revolusi homeopathy dalam bentuk tablet dibuat daripada bahan-bahan tumbuhan semulajadi dan diproses dengan kaedah homeopathy yang sudah terbukti beratus tahun selamat daripada kesan sampingan.Phytolacca Americana ini keunikannya menyamai Accai Berry yang popular diseluruh dunia.
Ubat kurus homeopathy adalah selamat. Produk homeopathy tidak perlu berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia kerana produk ini tidak tertakluk dibawah atau racun 1952. Dalam erti kata lain, produk homeopathy adalah bebas daripada bahan kimia yang berbahaya dan tidak perlu berdaftar. Oleh itu usah bimbang untuk mencuba produk homeopathy.

Mengapa produk hoemeopathy ? Selain daripada selamat, produk homeopathy tidak memberi “healing crisis” yang teruk kepada pengamalnya. Sesetengah ubat kurus akan menyebabkan healing crisis yang teruk seperti buang air yang tidak terkawal.kesan panas badan yang agak berat sehingga menyebabkan badan kekurangan air dan meninggalkan kesan pengelupasan pada kulit. Produk hoemeopathy dibuat daripada dose yang selamat.

Satu lagi keistimewaan ubat ini adalah untuk pencegahan kanser.Insyaallah pengamalan memakan phytolacca ini boleh menghindarkan kita dari sebarang kanser.Terutama sekali bagi wanita iaitu kanser payudara dan sebagainya.

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Khairiah Kasim
    Oct 31, 2011 @ 15:42:51

    Bagaimana saya hendak dptkan produk ini. Jika berhenti makan ubat ini adakah badan akan naik semula?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: